ASUS ZenFone Selfie - telefon za vse selfie mojstre

Ko tudi fotografiranje s telefonom postane čisti užitek

Podjetje ASUS je pred kratkim predstavilo svoj novi pametni telefon, ki so ga poimenovali ZenFone Selfie. Zaradi izredno zmogljivih kamer svojim uporabnikom prinaša izjemno kombinacijo tehnologije in svobode fotografiranja. Se sprašujete zakaj? Opremljen je namreč s kar dvema kamerama PixelMaster ločljivosti 13 milijonov pik! Piko na i pa mu dodata dvojni dvobarvni LED bliskavici na hrbtni in prednji strani. Sistem laserskega samodejnega ostrenja pa bo poskrbel, da boste lahko kjerkoli in kadarkoli ustvarili vrhunske posnetke!

Telefon, ki je oblikovan posebej za delanje selfijev

ZenFone Selfie zaradi svoje ergonomske oblike omogoča še lažji zajem selfijev. Da se boste lahko prepričali, ali vam je selfie "poratal" bo poskrbel Full HD 5,5 palčni zaslon. Dodatno pa vam je na voljo tudi izjemno pester in bogat nabor digitalne kozmetike, s katero lahko izredno hitro in učinkovito popravite vaše fotografije. Med drugim ga poganja tudi 8-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 615, ki vam bo zagotovil odlično multimedijsko izkušnjo.

Kako izgleda delovanje v praksi? Poglejte si v videu!

Za razliko od večine telefonov boste navdušeni tudi nad prednjo kamero. Poleg izjemne ločljivosti (kot smo že omenili, ima tako kot zadnja tudi ta 13 milijonov pik) se lahko pohvali še z zaslonko f/2.2 ter 88-stopinjsko širokokotno lečo. Telefon je torej pravi "profi-aparat za selfije".

Hrbtna kamera je prav tako izredno napredna, ponaša pa se z zaslonko f/2.0, ki se izjemno dobro odreže tudi v primerih slabe svetlobe.saj lahko ponoči telefon zajame do 400 odstotkov svetlejše fotografije kot prejšnje generacije pametnih telefonov in to brez uporabe bliskavice. Dvobarvni bliskavici pa poskrbita za izjemno natančno barvno reprodukcijo, saj ob pritisku na sprožilec telefon sproži bliskavici z belo in rumeno svetlobo. Obe kameri sta opremljeni z lečami Largan in slikovnimi senzorji Toshiba. ZenFone Selfie vam tako omogoča tudi izjemno makrofotografiranje - lasersko ostrenje namreč deluje že na razdalji 6 cm, fotoaparat pa za izostritev slike potrebuje zgolj 0,3 sekunde. 

Spoznajte funkcijo selfie panorama

Edinstvena funkcija Selfie Panorama vam bo omogočila zajem selfijev vse do kota 140°! To pomeni, da bodo tudi selfiji s prijatelji od sedaj naprej postali lažje izvedljivi, "odrezanih glav" pa praktično ne bo več.

Fotkanje selfijev še nikoli ni bilo tako enostavno! ;) Fotkanje selfijev še nikoli ni bilo tako enostavno! ;)

Da je na novem "Selfie fonu" resnično prav vse podrejeno fotkanju selfijev, zelo zgovorno govori tudi sam uporabniški vmesnik. Če namreč napišete črko S na zaslonu boste avtomatično vključili prednjo kamero za selfije ... kul, kajne!? ;) Izredna novost na telefonu pa je fotografski način Beautification, ki v živo opravi virtualne kozmetične popravke fotografiranega subjekta. Tako lahko s samo nekaj dotiki in potegi po zaslonu popravite obrazne poteze, nekoliko stanjšate debela lička in spremenite odtenek kože. Samo pazite, da ne boste pretiravali! ;)

Poskrbljeno je tudi za super odlično zaščito

Tudi za zaščito je poskrbljeno, saj je zaslon zaščiten s steklom Corning Gorilla Glass 4, ki glede na predhodne modele nudi kar dvakrat večjo zaščito pred padci in 2,5-krat večjo trdnost. To pomeni, da so možnosti, da bi prišlo do loma med vsakodnevno uporabo telefona, zmanjšane za 85 odstotkov.

Če ste tudi vi selfie navdušenec ga hitro naročite ... in pošljite nam kakšen selfie ali dva! ;)

Objavljeno v . Oznake: asus ZenFone Selfie, asus. Dne: 17. 10. 2015 | Objavil: Admin.
← Prejšnji prispevek Naslednji prispevek →