Lenovo s svojimi telefoni že v Sloveniji

Lenovo marsikdo pozna po zmogljivih prenosnih računalnikih. Na tem področju Lenovo kraljuje že nekaj časa in je v resnici v svetu osebnih računalnikov vodilno podjetje. Odločitev, da svoje izjemo popularne in cenovno dostopne telefone pripelje v tudi v Slovenijo se je napovedovala že dlje časa. Kupcem so od konca marca že na voljo preko ponudbe s strani proste prodaje, nato pa tudi s strani operaterjev mobilne telefonije. Najprej je na voljo osem različnih modelov Lenovo pametnih telefonov v vseh štirih tržnih segmentih, zanje pa bo treba odšteti med 69 in 499 evri, kar je glede na primerljive specifikacije za od 20 do 30 odstotkov ceneje od konkurence. Čez mesec ali dva pa se pridružijo še pametni telefoni najnovejše generacije in nagrajenci MWC 2015.

lenovo

Da oddelek “Lenovo mobile” ni od muh, dokazuje podatek, da je Lenovo trenutno tretji največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu. Deloma tudi zato, ker je konec leta 2014 podjetje dokončalo nakup legendarne Motorole ter si s tem odločno povečalo tržni delež. Da je posel na področju pametnih telefonov za Lenovo – real deal – dokazuje tudi podatek, da ta segment poslovanja predstavlja kar 24 odstotkov vseh prihodkov družbe.

Uporabnikom bo v Sloveniji sprva na voljo osem različnih modelov v štirih tržnih segmentih. Najmanj zahtevnim uporabnikom in tistim, ki iščejo najboljše ponudbe na trgu, bo namenjena družina telefonov A Series. Te modele odlikujeta preprostost uporabe ter odlična cena, namenjeni pa so uporabnikom, ki ne potrebujejo premijskih funkcij in dizajna. Kupcem, ki si želijo predvsem privlačno oblikovan in zmogljiv telefon, Lenovo namenja modele iz družine S Series. Lenovo S90 lahko zabeleži vse. Zadnja (13 MP) in prednja (8 MP) kamera v kombinaciji z LED-bliskavico zajameta odlične fotografije in video posnetke tudi v slabših svetlobnih pogojih, vrsta praktičnih orodij pa lahko rezultat, viden na Super AMOLED zaslonu, hitro še dodatno izboljša. V aluminijasto ohišje odet S90 ni le lep, je tudi izjemno zmogljiv. Z edinstvenim oblikovanjem po okusu milenijcev prepričajo tudi telefoni iz družine VIBE Series. Namenjeni so vsem, ki radi sledijo trendom. Lenovo VIBE X2 je prvi pametni telefon na svetu, ki premore večnivojsko oblikovanje, saj ga krasi več barvnih slojev – kar štiri.

Več informacij na Ctiymagazine-u ovitki in etuiji pa tudi že na IZI-ju :)
Objavljeno v . Oznake: vibe x2, lenovo. Dne: 20. 5. 2015 | Objavil: Admin.
← Prejšnji prispevek Naslednji prispevek →