Ovitki in etuiji priznanih blagovnih znamk


 

Se vam je že kdaj zgodilo, da vam je dragoceni telefon padel na tla in ste morali za popravilo plačati 100 ali več evrov? Potem morate vedet, da je najboljša zaščita za telefon ovitek ali etui v kombinaciji z zaščitnim steklom za zaslon. Ovitek ščiti robove in zadnjo plat telefona, etui pa zraven robov in zadnje strani telefona zaščiti tudi zaslon. Zaščitno steklo pa skrbi, da se vam zaslon v primeru padca ne zlomi ali poškoduje. Steklo skrbi tudi, da se vam zaslon ne popraska v žepu ali torbi. Ker vemo, da danes mobilni telefoni stanejo celo bogastvo, smo za vas pripravili kratko predstavitve ovitkov in etuijev priznanih blagovnih znamk, ki bo poskrbeli za kvalitetno zaščito pred padci in drugimi poškodbami. Zavedati se tudi moramo, da ovitki in etuiji niso večni in jih je potrebno za kvalitetno zaščito tudi redno menjavati (Priporočena menjava je približno na vsake 3-4 mesece, odvisno tudi kaj s telefonom počnete).

 

Ringke

Ringke je zelo priznana blagovna znamka na področju zaščite mobilnih telefonov. Njihovi ovitki so super kvalitete in omogočajo dolgotrajno zaščito pred zunanjimi vplivi na telefon. Ovitki so na splošno zelo kompaktni in vzdržljivi, ter se popolnoma prilegajo obliki telefona. Ob kakovostni izdelavi velja izpostaviti predvsem eleganten in čudovit dizajn, ki izdelke naredi zares edinstvene. Dokaz je veliko število zadovoljnih kupcev po vsem svetu. V primeru nakupa Ringke ovitka, vam lahko zagotovimo, da ste izbrali super zaščito za vaš telefon. Ponudba Ringke ovitkov.

ovitek-za-iphone-x-ringke-flow-smoke-black_7 VRS Design

Podjetje VRS Design izdeluje prestižne in zelo kvalitetne ovitke in etuije za telefone. Ovitki so elegantnega videza in super zaščitijo telefon pred raznimi poškodbami. Ovitki so izdelani zelo natančno, da se vsi gumbi, vhodi in izhodi popolnoma prilegajo telefonu. Za izdelavo uporabljajo le najboljše materiale, kot so umetna masa, usnje in TPU guma. Ker so etuiji in ovitki zelo kakovostni, nudijo dolgotrajno zaščito telefonu. V primeru nakupa VRS ovitka ali etuija, boste izbrali super zaščito za svoj telefon. Nakup vsekakor priporočamo. Preverite ponudbo ovitkov in etuijev.

ovitek-za-iphone-8-iphone-7-vrs-design-high-pro-shield-white_5 Baseus

Blagovna znamka Baseus slovi po ovitkih in etuijih, ki temeljijo na uporabnikih. Že samo ime Baseus po angleško pomeni "Based on Users" - temelji na uporabnikih. Njihovi ovitki in etuiji so kvalitetni in nudijo prepotrebno zaščito mobilnemu telefonu. Zraven kvalitete se lahko pohvalijo z izredno elegantnimi in natančnimi dizajni. Zraven ovitkov in etuijev Baseus nudi še super zaščitna stekla za zaslon, ki poskrbijo za cel zaslon pri raznih poškodbah. V primeru izbire ovitka ali etuija znamke Baseus, boste vsekakor zelo zadovoljni. Baseus opremo najdete tukaj.

ovitek-za-iphone-8-iphone-7-baseus-super-slim_8 MOFi

MOFI je nekoliko manj znana znamka med širšo populacijo, ampak to še ne pomeni, da ne izdelujejo kvalitetne opreme za mobilne telefone. Sami smo se prepričali, da izdelujejo zelo kvalitetne ovitke, etuije, zaščitna stekla in še bi lahko naštevali. Uporabljajo super materiale in njihovi izdelki so elegantni in natančni. Kakovost izdelkov smo testirali sami in lahko podamo samo pozitivne ocene in komentarje. Izdelki so nekoliko cenejši od Ringke in VRS Design, ampak nudijo kvaliteto. Vsekakor priporočamo nakup MOFI opreme za mobilne telefone. Mofi Oprema.

etui-za-huawei-p9-lite-mini-mofi-elegance-flip-modra-barva Nillkin

Nillkin podjetje izdeluje kvalitetno opremo za mobilne telefone. Zraven ovitkov in etuijev izdeluje tudi brezžične polnilne postaje, ki so izjemnega izgleda in nudijo kvalitetno polnjenje pametnega telefona. Ovitki so super izdelave in se popolnoma prilegajo telefonu. Znani so po natančni in elegantni izdelavi. Uporabljajo kvalitetne in priznane materiale. Cena ovitka ali etuija je glede na kvaliteto majhna. Nakup Nillkin opreme vsekakor priporočamo in zagotavljamo kvaliteto. Preverite Nillkin etuije in ovitke za telefone.

ovitek-za-huawei-mate-10-pro-nillkin-concave-convex-black Rock

Podjetje Rock izdeluje ovitke, etuije, avtopolnilce, nosilce in drugo opremo za telefone. Njihovi izdelki so prestižni in kvalitetni. Podjetje strmi h kvaliteti in dolgotrajnosti izdelkov. Ovitki in etuiji so narejeni zelo natančno in se popolnoma prilegajo telefonu. Tudi ostali izdelki so narejeni zelo natančno, saj hočejo ponudit svojim strankam le najboljše. Rock Izdelke priporočamo in garantiramo kakovost.Rock ovitki in etuiji.

Rock ovitek