Nextbit Robin: Prvi telefon, pri katerem vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora

Tudi tebi neprestano zmanjkuje prostora?

Notranji pomnilnik oz. po domače "prostor", ki ga imamo na telefonu je izjemno omejen. V zadnjih nekaj letih se (nažalost) čedalje več izdelovalcev odloča, da njihovi telefoni ne bodo imeli možnosti razširitve le-tega z microSD kartico. Posledica tega so običajno nezadovoljni uporabniki in izjemno dragi modeli telefonov z razširjenimi pomnilniki.

Situacijo na trgu se je odločilo izkoristiti podjetje Nextbit, ki je pričelo s predprodajo nadvse zanimivega mobilnika Robin. Kaj je njegova posebnost? Robin je neposredno povezan z računalništvom v oblaku.

Telefon Nexbit Robin, poleg izjemno atraktivnega dizajna, odlikuje tudi izredno dobra strojna oprema. Telefon Nexbit Robin, poleg izjemno atraktivnega dizajna, odlikuje tudi izredno dobra strojna oprema.

Kaj to pomeni v praksi?

V praksi to pomeni, da se vse večpredstavnostne vsebine, podatki in aplikacije samodejno shranijo v oblak s čimer vam na telefonu vedno ostaja razpoložljiv prostor! Podatki se v oblak samodejno shranijo takoj, ko se Robin poveže z brezžično povezavo. Še vedno pa je uporabnik tisti ki določi, kateri podatki bodo shranjeni tudi na pomnilniku telefona.

Lepotec in zver v enem

Pametni telefon Nextbit Robin se po zmogljivosti brez težav kosa tudi z nekaterimi najzmogljivejšimi napravami. Opremljen je namreč s:

  • - 5,2-palčnim zaslonom IPS ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk,
  • - procesorjem Qualcomm Snapdragon 808,
  • - 3 GB sistemskega pomnilnika,
  • - digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk,
  • - spletno kamero ločljivosti 5 milijonov slikovnih točk,
  • - bralnikom prstnih odtisov,
  • - hitro mobilno povezavo 4G/LTE in
  • - tehnologijo NFC.

S svojo strojno opremo se tako lahko postavi po robu vsem ostalih telefonom, ki so na trgu. Njegovo predstavitev pa si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.

Veliko muzike za malo denarja

Pametni telefon Nextbit Robin je že možno kupiti v predprodaji. Zanj je trenutno potrebno odšteti preračunanih 360€! 

IZIjevci, če ga bo kdo kupil se, kot vedno, priporočamo za podatke iz prve roke v zameno za kakšen popust v spletni trgovini. :)

Objavljeno v . Oznake: nextbit robin, nextbit, robin. Dne: 27. 10. 2015 | Objavil: Admin.
← Prejšnji prispevek Naslednji prispevek →