Pričakujemo: Samsung Galaxy Note 6 z USB Type-C?


 

 

Prihod Samsung Galaxy Note 6 telefona se neumorno približuje, od njega smo oddaljeni še nekaj mesecev. To pa seveda hkrati pomeni, da se pojavlja čedalje več govoric, kako naj bi telefon izgledal, kaj naj bi imel v notranjosti in kakšne inovacije bo Samsung predstavil tokrat.

 

 

Kaj bo novega v Samsung Galaxy Note 6?

Najnovejša taka govorica se tiče vhoda, s pomočjo katerega bomo Notea preko kabla polnili in povezovali s ostalimi napravami naše dnevne sobe. Ta vhod naj bi bil nekoliko drugačen. Samsung naj bi prvič v svojih mobilnikih uporabil USB vhod tipa C. Do sedaj so v svoje pametne naprave namreč vgrajevali microUSB vhode. Ni pa še povsem jasno, ali bo novi Note uporabljal najnoveši standard 3.1 ali katerega od starejših.

 

samsung galaxy note 6 telefon

 

Se pa pri tem poraja drugo vprašanje. Ali ima Samsung še namen razvijati svet virtualne realnosti? Glede na to, da se tehnologija čedalje bolj obrača v tej smeri, je odgovor najverjetneje pritrdilen. Škoda bi bilo namreč zavreči zelo dobro osnovo, ki so jo zastavili z Gear VR. Iz tega pa sledi, da bo Samsung ob Noteu najverjetneje predstavit nov model Gear VR. Trenutni ima namreč microUSB priključek in zaradi tega Note 6 ne bi bil kompatibilen z njim. Vsaj nekaterim novim lastnikom to zagotovo ne bo všeč! Upajmo, da Samsung še nadgradi Gear VR, čeprav je že trenutni klasa zase med VR očali.

 

Druge govorice o Samsung Galaxy Note 6 si lahko preberete v našem članku.

 

Seveda pa si boste lahko etui za mobi, ovitek in zaščitno steklo za novi Samsung Galaxy Note privoščili tudi v naši trgovini!

Objavljeno v . Oznake: galaxy note 6, USB, Samsung. Dne: 3. 5. 2016 | Objavil: Admin.
← Prejšnji prispevek Naslednji prispevek →