Trije nepogrešljivi dodatki za Samsung Galaxy S6

Kaj naredi iz odličnega telefona najboljšega na svetu? V prvi vrsti so predvsem različni dodatki s katerimi zaščitite vaš telefon in mu še dodatno izboljšate funkcionalnosti! Mogoče veste, kateri so tisti ključni 3je, ki jih danes morate nujno imeti?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dodatki za zaščito Galaxy S6

Komu pa telefon še ni padel? Se spomniš posta "Razbijanje in uničevanje Galaxy-a s6 Edge in iPhone-a 6 se začenja", v katerem smo objavili primerjavo vzdržljivosti Galaxy S6 in Iphona 6?

V testu so bile simulirane 3 situacije:

  1. padec z višine pasu, ki simulira padec iz stranskega žepa,
  2. padec z višine glave, ki simulira padec telefona med pogovorom,
  3. padec iz višine treh metrov, namen katerega je uničiti oba telefona.
galaxy s6

Če povemo po pravici smo že pri 2. testu pričakovali vsaj počen zaslon ali močno poškodovano ohišje pri obeh telefonih. Kljub temu je Galaxy S6 Edge preživel vse tri padce brez resnih poškodb! In tudi pri padcu na zaslon bi bilo lahko dosti hujše.

Sreča? Naključje? Višja sila? Kvalitetna izdelava?

Kakorkoli že, dejstvo je, da če bi bila telefona ustrezno zaščitena z ustreznimi dodatki, do manjših ali večjih poškodb sploh nebi prišlo!

Z uporabo zaščitnega stekla in ovitka si zagotovite 100 % zaščito pred tovrstnimi poškodbami aparata, ki vas lahko precej drago stanejo. Istočasno pa poskrbite za unikaten in atraktiven videz vašega telefona, s katerim boste resnično izstopali iz množice!


Baterija Power Bank dodatek za Galaxy S6

Moderni telefoni kot je Samsung Galaxy S6 so, predvsem zaradi čedalje večjih zaslonov in napredne strojne opreme, deležni kritik na račun baterije, ki se pogosto ne izkaže ravno najbolje.

Kljub temu, da se Galaxy S6 lahko pohvali z 2550 mAh baterijo smo pri IZIju mnenja, da se bo marsikdo, ki telefon čez dan precej uporablja, že pred večerom znašel nekje zunaj s prazno baterijo. Kaj pa sedaj?!

Imamo 2 možnost - polnjenje čez dan ali dodatna prenosna baterija.

  1. Polnjenje čez dan; Vse je »super, fino, fajn«, če to možnost imamo. Če ste tudi vi »pisarniški molj«, ki telefon pogosto uporablja a so mu vtičnice večino časa na razpolago, potem ni problema. V tem primeru se vam splača prebrati objavo Kako napolniti vašo baterijo do 50 % hitreje, da pohitrite vaš proces polnjenja… Na IZI!
  2. Dodatna prenosna baterija; Prepričani smo, da 90 % ljudi, ki mobilne telefone največ uporablja, večino časa preživi na terenu, proč od vtičnih in računalnikov, kjer lahko telefon napolnijo. Če vam zmanjka baterije ob 6h popoldan, vi pa imate še 2 uri obveznosti na terenu ali pričakujete pomemben klic, je lahko to precej neugodna situacija.

V takih slučajih vam lahko še kako prav pridejo prenosne baterije, ki z dodatno energijo poskrbijo, da boste tudi ob izjemno intenzivni uporabi telefona vedno dosegljivi! Vse skrbi v zvezi s slabo baterijo so sedaj lahko popolnoma odveč!

Prenosne baterije Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 obljublja najboljše selfije!

16 MP kamera + selfie stick = Najbolj odštekane poletne fotografije.

Samsungovi mobiteli najvišjega cenovnega razreda že od nekdaj slovijo po izjemni kvaliteti kamer in tudi S6 v tem merilu ni nobena izjema! Senzor za zajem fotografij premore kar 16 MP in le redko se bo zgodilo, da fotografija ne bo izjemno ostra in barvita.

Ker so trenutno še vedno »trendy« selfiji, je dal Samsung veliko poudarka na hitri zagon kamere, ki je sedaj mogoč z dvojnim pritiskom »home« gumba. Ja, tudi v primerih, če je telefon zaklenjen ... Carsko, kajne? ;)

K odlični kameri s š bolj odličnim reakcijskim časom pa se super podajo selfie sticki, ki so prava stvar, da z odštekano fotografijo naredite vtis na vaše prijatelje na Facebooku ali Instagramu!

Akcija! Selfie stick na izinakup.si

Sedaj nimate več izgovora, da »pravega« selfija niste uspeli narediti v pravem trenutku! ;)

Že imaš selfie narejen s selfie stickom? Si mnenja, da je tako poseben in izviren, da bi ga morali videti tudi drugi? Objavi ga tukaj na našem FB profilu! Najbolj izvirnega bomo nagradili s praktično nagrado ... na IZI! ;)

Selfie stick Galaxy S6 2 Daredevils, Alexander in red and Volodya in whitetaking a selfie over Dubai. (Alexander Remnex/Caters News) Selfie stick Galaxy S6 4 Selfie stick Galaxy S6 5 Selfie stick Galaxy S6
Objavljeno v . Oznake: dodatki, Galaxy S6 Edge, galaxy s6, Samsung. Dne: 29. 5. 2015 | Objavil: Admin.
← Prejšnji prispevek Naslednji prispevek →