Obtičali z idejami za darila? Nekaj naših predlogov...

Ste že pričeli z letošnjim prazničnim nakupovanjem? Za nekatere je to čas neizmernega veselja, za druge pa je iskanje primernega darila nočna mora. Za vse, ki se nagibate bolj k slednjemu ali pa ste še neodločni: Dobrodošli v letošnjem vodniku obdarovanja.

Objavljamo naših 5 idej za darila z namenom, da vam letošnje pred-praznično nakupovanje nekoliko olajšamo. Opravili smo mini anketo, kjer smo zajeli najrazličnejše osebe (med drugim modno-navdušeno-sestro, geeky-prijatelja, soseda-navdušenega-nad-Applom, strica, in ja, tudi babico). Izbrali smo izdelke, ki so takšne narave, da bodo nekaj veselja zagotovo prinesli tako vaši mami kot kakšnemu "geeku" (dopuščamo možnost, da je mama="geek").

Pssst... Več izpostavljenih izdelkov je tudi znižanih. ;)

 

rokavice1. Rokavice za zaslone na dotik

Rokavice, ki jih za upravljanje z zasloni na dotik ne rabite sneti niti pri -20°C. Takrat je na vzdržljivostnem testu le vaš telefon. Morda rokavice s prazničnim motivom?

Poglej vse vzorce rokavic >

 

 

 


smartslam-zvocnik2. Brezžični zvočnik

Prenosni zvočnik z visoko kakovostjo zvoka in vzdržljivo baterijo Xiaomi Cannon 2 vzamete na pot, manjšo zabavo, piknik, študentsko sobo in še marsikam drugam. Zaradi vgrajenega mikrofona, omogoča še sprejemanje klicev.

Poglej vse prenosne zvočnike >

 

 


 

Univerzalne leče Baseus3. Fotografirajte kot profesionalci

Makro, široko-kotno ali "fish-eye" lečo Baseus Mini lahko pritrdite na katerikoli telefon in tako še izboljšate svoje fotografije.

Poglej vse leče in ostalo foto opremo >

 

 

 

 


 

smartslam-baseus-selfie-stick4. Vedno pripravljeni s "Selfie Stick"-om

Olajšajte fotografiranje s kvalitetnim "Selfie Stick" iz Basesus Pro serije.

Poglej ostalo zanimivo opremo in dodatke >

 

 


 

5. Univerzalna darila, vendarle z osebno noto?

ovitki-in-etuiji

Če se niste našli v zgoraj naštetih idejah, pa vam izdamo, da se prav nihče iz med vprašanih ne bi branil novega ovitka ali etuija ter večinoma tudi zaščite za zaslon ne! Svojo pozornost lahko izkažete tudi z izbiro posebnega motiva na ovitku za obdarovano osebo.

Naj se veseli december prične!

Objavljeno v . Oznake: obdarovanje, ideje za darila, Baseus, bluetooth zvočnik, zaščita telefona. Dne: 5. 12. 2016 | Objavil: Metka.
← Prejšnji prispevek Naslednji prispevek →