Brezžični polnilec za Samsung in Apple mobilne telefone

Ta priročen brezžični polnilec lahko vzameš s sabo povsod in z njim svojo Qi kompatibilno napravo polniš popolnoma brezžično. Primeren za domačo uporabo, uporabo v službi ali na poti.

Dobavljivost: Na zalogi (1-2 delovna dni)

34,90 €

Opis izdelka

Podrobnosti

Na dual brezžični polnilec enostavno postavite kar dva telefona naenkrat na blazinici in oba se bosta začela samodejno hitro polniti. Ima pametno zasnovo varnosti, kar omogoča varno polnjenje vaše mobilne naprave. V paketu pa prejmete še dodatni USB-C polnilni kabel. Polnilec je idealen za nujne situacije, ko moraš urgentno poslati eno sporočilo ali prebrati en nujen e-mail. Je majhna in simplistična naprava, ki omogoča, da svoj telefon polniš brez nepotrebnih kablov.

Lastnosti:

  • Svoj telefon polni brez nepotrebnih kablov
  • Mahjen, prenosen in lahek
  • Kompatibilen z vsemi napravami, ki omogočajo Qi polnjenje
  • Omogoča brezžično hitro polnjenje dveh naprav hkrati
Vsebuje podatkovno-polnilni kabel Type-C.

Svoj telefon napolni enostavno in brezžično

Namizni brezžični polnilec ima zelo kompaktno obliko, tako ga zelo enostavno dodaš v prtljago, če se odpravljaš na potovanje, ali pa ga zjutraj preprosto vzameš s sabo v službo.

Oblikovan je tako, da se sklada z dizajnom najnovejših tankih telefonov. Kompatibilen pa je z vsemi napravami, ki omogočajo Qi polnjenje.

Podrobnosti

Podrobnosti

Naziv Brezžični polnilec za Samsung in Apple mobilne telefone
Barva Črna

Ocene izdelka

Dodaj svojo oceno izdelka!

Ocene lahko dodajajo samo registrirani uporabniki. Prosimo, prijavite se v račun ali pa si ustvarite uporabniški račun. "